onsdag 14 oktober 2009

Ovanför spis och arbetsbänk


...ska det vara en lampa. Har tänkt sätta upp skomakarlampan (loppisfynd) som nu ligger på arbetsbänken. Som ni ser, så är plåten, som tidigare satt över diskbänken i skolsalen, nu uppsatt.

Dock vet jag inte riktigt var lampan ska sitta....! Än så länge står hyllan från "verkstan" på bänken och jag vet inte om den ska upp permanent på väggen. Vägglampans placering är lite beroende av detta....Dock är väl det troligaste att den sätts upp ovanför arbetsbänken. Den är ju rätt mysig!

Skomakarlampan gör sig helt klart bäst över den hyllan, men ger å andra sidan då inte direkt ljus ner mot spisen, utan bara sidoljus, men det kanske inte gör något? Sladden är också lite kort och en strömbrytare måste kopplas på. Den kommer då närmare dörrposten, än om den sätts mellan bänken och spisen alternativt över spisen.
Kommer å andra sidan ett hyllplan upp över själva spisen, så kan man ju senare fästa en belysning på det för mer ljus över just spisen. Tills vidare har jag ställt solcellslampan på kylskåpet, men den är tyvärr för svag för detta ändamål!
Kom gärna med en kommentar!!! - Det skulle vara skönt att göra köket klart nu i höst, så man inte behöver tänka mer på det framåt våren!

Inga kommentarer: